درخواست پرستار | مشاوره رایگان

اقدامات پرستار کودک جهت جلوگیری از بالا آوردن کودک

اقدام پرستار کودک جهت جلوگیری از بالا آوردن کودکان و اطفال

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    اقدام پرستار کودک، عوامل مختلفی می‌تواند باعث شود کودک شما بالا بیاورند، بیماری، دریازدگی، استرس و مشکلات دیگر اکثر موارد، استفراغ کودکان به علت گاستروانتریت، عفونت دستگاه گوارش است. گاستروانتریت، که اغلب آن “آنفولانزای معده” نامیده می‌شود، معمولا توسط ویروس های رایج ایجاد می‌شود که هر روز با آنها در تماس هستیم اتفاق می‌افتد.

    علاوه بر ایجاد استفراغ، همچنین می‌تواند موجب تهوع و اسهال شود. عفونت های گاستروانتریت معمولا طولانی نیستند و بیشتر از خطرناک بودن مضر هستند. اما بچه ها (به خصوص نوزادان) که نمی‌توانند مایعات کافی مصرف کنند و همچنین اسهال داشته باشند ممکن است دچار خشکی شوند، به این معنی که بدن آنها مواد مغذی و آب را از دست می دهد و باعث بیماری دیگر می‌شود.

    مهم این است که مراقب کودک آرام باشد. استفراغ برای کودکان (و همچنین والدین) ترسناک است و برای بچه ها در تمام سنین خسته کننده است. اطمینان خاطر دادن به کودک و جلوگیری از کم آبی بدن او توسط پرستار کودک، کلید بهبودی سریع است. دادن مایعات مناسب در زمان مناسب (به آن رهیدراسیون دهانی گفته می‌شود) توسط مراقب، بهترین راه برای کمک به جلوگیری از کم آبی و یا درمان از دست مایعات بدن است.

     پرستار کودک
    بهترین مایعات برای استفاده پرستار کودک، محلول رهیدراسیون است.

    اقدامات پرستار کودک جهت جلوگیری از بالا اوردن کودک عبارتند از:

    1. نظارت مداوم
    2. آموزش به والدین
    3. استفاده از تجهیزات مناسب
    4. رعایت قوانین بهداشت و ایمنی
    5. توجه به توسعه حرکتی کودک
    6. همکاری با دیگر پرستاران
    7. آگاهی از علائم خطر
    8. آموزش به کودک

    در نوشته بالا به اقدامات پرستار کودک جهت جلوگیری از بالا اوردن کودک اشاره کردیم و ادامه به توضیح کامل‌تری از آن می‌پردازیم

    1. نظارت مداوم:

    پرستار باید همیشه نزدیک کودک باشد و به طور مداوم نظارت داشته باشد تا در صورت بالا اوردن کودک توسط خود یا دیگران، به سرعت واکنش نشان دهد.

    2. آموزش به والدین:

    پرستار باید به والدین آموزش دهد که چگونه از بالا اوردن صحیح استفاده کنند و در صورت لزوم، به آن‌ها یادآوری کنید.

    پیشنهاد مقاله: بررسی مهارت های ارتباطی پرستار کودک با مادران و کودکان

    3. استفاده از تجهیزات مناسب:

    پرستار باید اطمینان حاصل کنید که تجهیزات مورد نیاز برای جلوگیری از بالا اوردن، مانند تختخواب با حفاظ، صندلی‌بچگانه، درب‌بچگانه و … در دسترس قرار داده شده است.

    4. رعایت قوانین بهداشت و ایمنی:

    پرستار باید قوانین بهداشت و ایمنی را رعایت کند و مطمئن شود که محیط اطراف کودک امن است.

    5. توجه به توسعه حرکتی کودک:

    پرستار باید با توجه به توانایی‌ها و مراحل رشد حرکتی کودک، فعالیت‌های مناسب برای او طراحی کند تا نیاز به بالا اوردن نادرست را کمتر کند.

    6. همکاری با دیگر پرستاران:

    در صورت وجود چندین پرستار در محل کار، همکاری و هماهنگی با دیگران جهت جلوگیری از بالا اوردن نادرست کودک ضروری است.

    7. آگاهی از علائم خطر:

    پرستار باید علائم خطر مشخصه‌ای را شناسایی کند، مانند علائم خفگی، سفت شدگی عضلات، تغیر رنگ پوست و … و در صورت لزوم، به سرعت به پزشک گزارش دهد.

    8. آموزش به کودک:

    پرستار باید به کودک آموزش

    اقدام پرستار کودک دهیدراسیون دهانی چست؟

    هنگامی که مایعات از طریق استفراغ یا اسهال از بدن خارج می‌شوند مهم است که پرستار کودک آنها را در اسرع وقت جایگزین کند. نکته کلیدی این است که پرستار کودک مقدار کمی مایع و به صورت مکرر برای جایگزینی آب و مواد مغذی به کودک بخوراند. بهترین مایعات برای استفاده پرستار کودک در این موارد، محلول رهیدراسیون است. این محلول‌ها از تعادل مناسب مایعات و مواد معدنی برای جایگزینی مواد از دست رفته و حفظ آب بدن کودک برخوردارند. اکثرا محلول‌های الکترولیت در سوپر مارکت ها یا داروخانه ها موجود است.

    اگر پرستار فکر می‌کند که کودک در معرض کمبود آب است، با پزشک تماس بگیرد. او ممکن است دستورالعمل خاصی از برای دهیدراسیون کودک داشته باشد و می‌تواند به پرستار کودک توصیه کند که بهترین راه حل برای درمان کودک چیست.

    پرستار نوزاد
    نگهدار کودک نباید به نوزاد آب ساده بدهد مگر اینکه پزشک بگویند.

    پرستار کودک توجه کند که داروهای بدون نسخه برای درمان تهوع، استفراغ و اسهال برای نوزادان و کودکان توصیه نمی‌شود. در شرایط خاص، پزشک ممکن است داروهای تهوع یا استفراغ را تجویز کند، اما این دارو فقط با نسخه قابل دسترس است.

    نکات دهیدراسیون برای نوزادان (از بدو تولد تا 12 ماه):

    نگهدار کودک نباید به نوزاد آب ساده، مگر اینکه پزشک بگوید و مقدار آن را مشخص کند. آب ساده به تنهایی می تواند توازن مواد مغذی را در خون کودک بر هم زند. اگر نوزاد کمتر از دو ماه در تمام تغذیه‌ها، استفراغ می‌کند (نه فقط از تف می‌کند، بلکه به نظر می‌رسد که یک وعده غذایی کامل را بالا می‌آورد)، نگهدار کودک بلافاصله با پزشک تماس بگیرد. شما عزیزان می‌توانید جهت اعزام نیرو با مشاورین مرکز سفیر آرامش در ارتباط باشید.

    سخن پایانی

    اگر نوزاد به طور انحصاری با شیر مادر تغذیه می‌شود و بیش از یک بار استفراغ می‌کند (نه فقط از تف می‌کند، بلکه به نظر می رسد که یک وعده غذایی کامل را بالا می‌آورد) پرستار در منزل توصیه کند که به او در بازه های زمانی کوتاه‌تر هر 2 ساعت شیر داده شود (حدود هر 5 تا 10 دقیقه). زمانی که کودک می‌تواند شیر را تحمل کند میزان آن را می‌توان افزایش داد. اگر کودک هنوز با این برنامه استفراغ می‌کند، مراقب کودک با پزشک تماس بگیرد. پس از حدود 8 ساعت بدون استفراغ، می توان به برنامه تغذیه معمول بازگشت.

    0 0 رای ها
    امتیاز خود را ثبت کنید
    guest
    0 دیدگاه
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    درخواست پرستار | مشاوره رایگان