درخواست پرستار | مشاوره رایگان

شستشوی گوش در منزل و روش ساکشن گوش

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    گوش علاوه بر شنوایی، وظیفه تعادل بدن را نیز بر عهده دارد و به همین دلیل عضو بسیار مهمی است. ورود هرگونه ماده خارجی به گوش خطرناک بوده و به همین دلیل در گوش ماده‌ای مومی شکل تولید می‌شود تا آلودگی‌ها، گردوغبار و مواد خارجی را به دام اندازد. در اثر ترشح این ماده و ترکیب آن با دیگر آلودگی‌ها، جرم گوش ایجاد می‌شود. تجمع جرم گوش می‌تواند به این اندام آسیب بزند، به همین دلیل شستشوی گوش در منزل اهمیت زیادی دارد. در این مطلب قصد داریم تا شستشوي بزرگترین جرم گوش و هزینه شستشوی گوش را معرفی کنیم، پس تا انتها همراه ما باشید.

    چرا به شستشوی گوش در منزل نیاز داریم؟

    ماده مومی شکلی که در گوش ترشح می‌شود، سرومن نام دارد. وجود این ماده باعث جلوگیری از خشکی و روان‌سازی گوش می‌شود. همچنین این ماده فیلتر گوش در به دام انداختن مواد خارجی و نابودی میکروب‌ها است. پس از مدتی جرم‌های قدیمی گوش به سمت بخش خارجی حرکت کرده و به صورت خشک شده در لاله بیرونی گوش دیده می‌شوند. تجمع جرم گوش به ویژه در بخش‌های انتهایی کانال گوش آسیب‌زننده خواهد بود.

    شستشوي گوش بزرگترین جرم گوش
    برای تمیز کردن گوش‌ها، شستشو گوش تنها روش مورد قبول متخصصان است.

    تمیز کردن گوش با استفاده از پنبه یا گوش‌پاک‌کن، انتخاب بسیار نامناسبی است. متخصصان عنوان می‌کنند که هیچ جسم خارجی را نباید وارد گوش کرد، چراکه با این کار جرم گوش را به بخش‌های انتهایی هل می‌دهید. برای تمیز کردن گوش‌ها، شستشو گوش تنها روش مورد قبول متخصصان است.

    نحوه شستشوی گوش در منزل

    پزشکان برای شستشو گوش از محلول‌های بی‌خطر استفاده کرده و آن را با سرنگ یا کیت حذف جرم وارد گوش می‌کنند. با خروج محلول، جرم گوش نیز خارج شده و مجرا پاکسازی می‌شود. دقت داشته باشید که شستشو گوش کاری تخصصی است و در صورت بی‌دقتی موجب آسیب به پرده گوش و حتی سوراخ شدن آن می‌شود.

    برای تمیز کردن گوش از محلول‌های مختلفی مانند پراکسید هیدروژن، روغن معدنی یا گلیسیرین استفاده می‌شود تا جرم گوش نرم شود. همچنین در صورتی که جرم گوش بیش از حد سفت شده باشد، ابتدا باید به مدت چند روز از قطره‌های مخصوص گوش استفاده کرد تا جرم‌ها نرم شوند. برای از بین بردن جرم‌ بهتر است تا از خدمات شستشوی گوش در منزل استفاده کنید. شستشو گوش بین 15 تا 30 دقیقه زمان می‌برد که یک ظرف در زیر گوش قرار داده و آب را از آن خارج می‌کنند. دانستن این نکات در زمان مراقبت از بیمار بسیار مهم است.

    فرق ساکشن گوش با شستشوی گوش

    ساکشن گوش روشی دیگر برای خارج کردن جرم گوش است که توسط پزشک انجام می‌شود. در این روش از دستگاهی مکنده استفاده شده و آن را به لوله‌ای ظریف متصل می‌کنند. لوله در داخل گوش قرار گرفته و با فشار ایجاد شده، جرم گوش به بیرون مکش می‌شود.

    شستشوي گوش بزرگترین جرم گوش
    در ساکشن از دستگاهی مکنده استفاده شده و آن را به لوله‌ای ظریف متصل می‌کنند

    ساکشن روشی خشک است که در انجام آن از وسیله‌ای دیگر همچون اتوسکوپ برای بزرگنمایی و دید بهتر کانال گوش نیز استفاده می‌کنند تا محل جرم گوش دیده شود.

    همچنین بخوانید: گرمازدگی و راهکارهای حفظ سلامتی افراد پیر و بیماران در گرمای تابستان

    شستشوی گوش با آب بهتر است یا ساکشن؟

    خدمات شستشوی گوش در منزل و ساکشن گوش، هر دو روش‌های کاربردی در حذف جرم گوش محسوب می‌شوند. اما اکنون این سوال پیش می‌آید که کدام روش بهتر هستند، ساکشن یا شستشو؟ در ادامه برای پاسخ به این سوال به بررسی تفاوت‌های آن‌ها پرداخته‌ایم.

    • ساکشن روشی خشک است اما در شستشو گوش از آب استفاده می‌شود.
    • در صورت بیماری‌های خاص یا سوراخ پرده گوش نمی‌توان گوش را شستشو داد اما ساکشن قابل استفاده است.
    • استفاده از اتوسکوپ در روش ساکشن، موجب دید واضح‌تر و بررسی بهتر گوش می‌شود.
    • در ساکشن به دلیل دید مناسب، لوله ظریف با دیواره‌های کانال گوش برخورد نداشته و عفونت ایجاد نخواهد شد.
    • برخورد آب با پرده گوش موجب احساسی ناخوشایند می‌شود اما ساکشن درد و ناراحتی کمتری دارد.

    بر اساس آنچه گفته شد، روش ساکشن انتخاب بهتری برای خارج کردن جرم گوش است که باید توسط پزشک انجام شود.

    خدمات شستشوی گوش در منزل

    در این مطلب درباره شستشوي بزرگترین جرم گوش صحبت کردیم. شستشو گوش در مراکز درمانی انجام می‌شود اما در بیماران یا سالمندانی که خروج از منزل برای آن‌ها کار سختی است، می‌توان از خدمات شستشو گوش در منزل استفاده کرد. هزینه شستشوی گوش با توجه به ارائه این خدمات توسط فردی متخصص مقرون به صرفه و مناسب است، چراکه دیگر لازم نیست تا به مراکز درمانی مراجعه کنید. مرکز پرستاری سفیر آرامش آماده است تا خدمات شستشو گوش در منزل را به شما ارائه دهد. این کار توسط نیروهای متخصص و با استفاده از دستگاه شست و شوی گوش در منزل انجام می‌شود.

    سوالات متداول

    چرا به شستشو گوش نیاز پیدا می‌کنیم؟

    ماده مومی شکل درون گوش سرومن نام دارد که همچون فیلتر از ورود آلودگی‌ها، مواد خارجی و میکروب‌ها به درون گوش جلوگیری می‌کند. همچنین این ماده برای روان کردن مجرای گوش ضروری است. تجمع سرومن به همراه آلودگی‌ها جرم گوش را تشکیل می‌دهد که موجب مشکلات گوش و کاهش شنوایی خواهد شد. با شستشو گوش، جرم درون مجرا خارج شده و کانال گوش پاکسازی می‌شود.

    شستشو گوش چگونه انجام می‌شود؟

    در شستشو گوش با استفاده از سرنگ یا کیت حذف جرم گوش، مایعی را وارد گوش می‌کنند. با خروج مایع جرم و مواد خارجی گوش نیز به بیرون هدایت می‌شوند. در صورتی که جرم گوش سفت شده باشد، برای نرم کردن آن، ابتدا باید به مدت چند روز تا یک هفته از قطره گوش استفاده کرد. این روش بین 15 تا 30 دقیقه زمان می‌برد و باید توسط پزشک انجام شود.

    ساکشن گوش چیست؟

    در روش ساکشن یک دستگاه مکنده را به لوله‌ای ظریف متصل می‌کنند. سپس لوله را وارد گوش کرده و با استفاده از فشار مکنده، جرم‌ها خارج می‌شود. در انجام ساکشن برای بررسی بهتر گوش از وسایلی همچون اتوسکوپ استفاده می‌کنند.

    شستشو گوشت چه تفاوتی با ساکشن گوش دارد؟

    ساکشن روشی خشک است اما در شستشو گوش از آب استفاده می‌شود، در صورت بیماری یا سوراخ بودن پرده گوش نمی‌توان گوش را شستشو داد اما ساکشن قابل استفاده است، برخورد آب با پرده گوش موجب احساسی ناخوشایندی می‌شود اما ساکشن ناراحتی کمتری دارد، استفاده از اتوسکوپ در ساکشن موجب دید واضح‌تر گوش می‌شود و همچنین در ساکشن لوله ظریف با دیواره‌های کانال گوش برخورد نداشته و عفونت ایجاد نخواهد شد.

    هزینه شستشوی گوش در منزل چقدر است؟

    برای شستشو از دستگاه شست و شوی گوش در منزل استفاده می‌شود و انجام این کار توسط نیرو متخصص پزشکی است. برای اطلاع از قیمت شستشو گوش با کارشناسان موسسه سفیر آرامش تماس بگیرید.

    0 0 رای ها
    امتیاز خود را ثبت کنید
    guest
    0 دیدگاه
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    درخواست پرستار | مشاوره رایگان