درخواست پرستار | مشاوره رایگان

بزرگترین چالشهای سالمندان در جامعه ما چیست و روشهای حل آن چگونه است

انواع چالش های سالمندان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    چالشهای سالمندان Challenges for Elderly  از مواردی است که در هر جامعه ای وجود دارد و لازم است مورد توجه دولت ها و افراد جامعه قرار گیرد و برای حل این مشکلات برنامه ریزی های لازم صورت پذیرد.

    امروزه کاملاً مشهود است که به عنوان یک جامعه مدرن و به لطف بهبود شرایط زندگی و مراقبت های بهداشتی ، انسان ها عمر طولانی تری دارند.

    اگرچه توانایی رسیدن به سن پیری جای شکرگذاری دارد ، اما از بسیاری جهات سبب بروز چالش هایی بر سر راه سالمندان شده است که لازم است جامعه توجه بیشتری به آنها داشته باشد.

    غالباً تا زمانی که شروع به پیر شدن نکرده ایم توجه چندانی به مشکلات دوران سالمندی نداریم ، اما به عنوان یک جامعه ، لازم است کارهای بیشتری انجام دهیم تا زندگی را برای جمعیت پیر خود را آسان کنیم.

    پیشنهاد مقاله: اصول نگهداری از سالمندان: با غذاهای پیرکننده پوست آشنا شوید

    در این مقاله بزرگترین چالشهایی که سالمندان امروزی با آن روبرو هستند و اینکه چگونه می توانیم از آنها حمایت کنیم و آنها را قادر به پیروزی بر این مشکلات نماییم ، بیان می شود.

    شناخت چالش های سالمندان
    تا زمانی که شروع به پیر شدن نکرده ایم توجه چندانی به مشکلات دوران سالمندی نداریم.

    مهم ترین چالشهای سالمندان چیست؟

    امید به زندگی برای آمریکایی ها و همه مردم جهان در حال افزایش است. سریعترین رشد جمعیت ، گروه سنی 85 سال به بالا است.

    با وجود پیشرفت در مراقبت های بهداشتی ، بسیاری از افراد سالمند مبتلا به بیماری های پیشرونده مزمن و غیرقابل درمان هستند و برای انجام کارهای زندگی روزمره به کمک نیاز دارند.

    بزرگترین چالش پیش روی ما با افزایش سن جلوگیری از معلولیت جسمی و افزایش “امید به زندگی فعال” است.

    خوشبختانه ، مطالعات اخیر نشان می دهد که پیری سالم و (“موفقیت آمیز”) ، با برنامه ریزی صحیح برای دوران سالمندی ، قابل دستیابی است.

    بیماری هایی مانند دیابت ، نارسایی احتقانی قلب و برخی از انواع زوال عقل را می توان با ترفندهایی به تأخیر انداخت و یا حتی از آن پیشگیری کرد.

    حتی از دست دادن قدرت عضلات با افزایش سن تا حدی قابل پیشگیری است. شاید از همه مهمتر ، داشتن نگرش مثبت است که به ما کمک می کند تا بر بیماری ها و مشکلات جسمی غلبه کنیم  و در روزهای سالمندی، زندگی سرشار از موفقیت و شادی را سپری نماییم .

    سن گرایی و احساس گم کردن هدف :

    کلیشه های منسوخ زیادی در مورد افراد مسن وجود دارد که می تواند منجر به انزوا و حاشیه سازی در بسیاری از جوامع شود.

    با ارائه روشهای ابتکاری برای مشارکت افراد مسن در اجتماع و موقعیت های اجتماعی، ما نه تنها می توانیم به آنها در حفظ احساس هویت و عزت نفس کمک کنیم بلکه می توانیم  از ثروت دانش و تجربه ای که دارند برای پیشرفت جامعه استفاده نماییم.

    چالشهای سالمندان و ناامنی مالی

    در حالی که سالمندان امروزی عمر طولانی تری دارند ، متأسفانه دنیای اشتغال و قوانین بازنشستگی با  سرعت متناسب تکامل نیافته است.

    بسیاری از افراد مسن قادر به کار و فعالیت در محیط های کاری بیشتر از سن استاندارد بازنشستگی هستند ، اما فرصتی برای حضور آنها در موقعیت های متناسب شغلی وجود ندارد.

    علاوه بر این ، مدیریت امور مالی روزمره و برنامه ریزی برای زندگی در دوران بازنشستگی می تواند برای سالمندان مسئله ای چالش برانگیز باشد . به عنوان مثال بسیاری از فعالیت های مالی و بانکی در این دوران به صورت آنلاین یا از راه دور انجام می شود که این امر  می تواند سالمندان را در معرض کلاهبرداری افراد سود جو قرار دهد.

    چالشهای سالمندان در انجام کارهای روزمره و تحرک بدنی :

    تحرک جسمی و مهارت های فیزیکی فرد به طور طبیعی با افزایش سن کاهش می یابد ، که این شرایط انجام کارهای روزمره را دشوارتر می کند.

    این مشکل می تواند باعث شود افراد به تدریج از اجتماعی بودن  فاصله گرفته و  دیگر به  دنبال علایق یا مشارکت در فعالیتهایی که از آنها لذت می برد  نباشند .

    قطعا حمایت بیشتری لازم است تا افراد مسن نه تنها بتوانند از طریق محصولات و برنامه هایی که بر روی ایمنی ، تعادل ، تناسب اندام و تحرک آنها تمرکز دارند ، به طور مستقل زندگی کنند،  بلکه لازم است اطمینان حاصل شود که می توانند به عنوان فردی مستقل به رشد و زندگی فردی خود ادامه دهند و بر چالشهای سالمندان فائق آیند.

    چالش های سالمندان و خدمات مراقبتی
    تحرک جسمی و مهارت های فیزیکی فرد به طور طبیعی با افزایش سن کاهش می یابد.

    دریافت خدمات مراقبتی کمکی:

    وقتی استقلال کامل دیگر  برای سالمند عملی نباشد ، بسیاری از افراد مسن نیاز به مراقبت های کمکی  دارند.

    گاهی اوقات این مراقبت ها توسط اعضای خانواده قابل انجام است ، اما این امر می تواند فشار زیادی را از نظر متعادل سازی با کار و سایر مسئولیت های خانواده بر عهده فرد مراقب بگذارد.

    به این مراقبان باید آموزش و اطلاع رسانی کافی ، منابع مالی و حمایت عاطفی لازم برای کمک به آنها در ارائه بهترین مراقبت از سالمندان ارائه شود .

    در بعضی موارد ، بهتر است که یک مراقب حرفه ای به طور دایمی استخدام شود  تا به صورت شبانه روزی از سالمند مراقبت به عمل آورد ، به عنوان مثال ، در مواردی که شرایط پزشکی پیچیده ای وجود دارد و یا ناتوانی های جسمی فرد سالمند بسیار ناتوان کننده است لازم است از یک پرستار حرفه ای سالمند استفاده شود . با استفاده از خدمات یک موسسه جامع مراقبت از سالمندان ، فرد مسن قادر به اقامت در خانه خود خواهد بود.

    مرکز پرستاری سفیر آرامش با داشتن سالها تجربه ارزشمند در ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل آمادگی دارد به صورت شبانه روزی به ارائه خدمات به سالمندان بپردازد. کادر مجرب این مرکز اعم از پرستار سالمند ، پرستار کودک و پرستار بیمار به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمت می باشد .

    دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی

    بهداشت و درمان می تواند برای افراد مسن ، به ویژه برای کسانی که با مشکلات جسمی مزمن و  طولانی مدت دست و پنجه نرم می کنند ، پیچیده و از هم گسیخته باشد.

    این مراقبت ها به متخصصان و کلینیک های پزشکی مختلفی برای هماهنگی ارائه دارو و سایر انواع مراقبت ها نیاز دارند تا از تداخلات دارویی جلوگیری به عمل آمده و سالمند از بهترین خدمات بهداشت و درمان بهره مند گردد.

    چالشهای سالمندان و مراحل داشتن  دوران سالمندی موفقیت آمیز چیست؟

    • پایبندی و حفظ عادات سالم و سبک زندگی مثبت
    • از استعمال سیگار خودداری کنید.
    •  الکل را ترک نمایید.
    • به طور منظم ورزش کنید ، فعالیتهای هوازی و تعادل  وزنی را حفظ کنید.
    • معاینات پزشکی منظم داشته باشید.
    • از زمین خوردن ، آسیب دیدگی سر و مصرف داروهایی که باعث سردرگمی می شوند خودداری کنید (بدون نسخه  پزشک)
    • مغز خود را تحریک کنید
    • از سرگرمی ها و علایق خود به ویژه فعالیت های اجتماعی مانند رقص لذت ببرید.
    • روابط خانوادگی را تقویت کنید.
    • تعارضات بین نسلی را حل کنید.

    برای به چالش کشیدن ذهن خود به فعالیت های آموزشی بزرگسالان بپردازید.

    هرگونه محدودیت جسمی ، مانند مشکل در راه رفتن یا مشکلات در تعادل را شناسایی کنید. در مورد این محدودیت ها به طور فعال بررسی و پیگیری کنید و از خدمات پزشکی برای غلبه بر مشکلات خود استفاده کنید.

    از مراکز حمایت از سالمندان و پشتیبانی  و خدمات محلی استفاده کنید.

    برنامه ریزی مالی داشته باشید

    برای بازنشستگی از قبل برنامه ریزی کنید.

    سرمایه ها و دارایی ها را با دقت مدیریت کنید.

    از پوشش کافی بیمه اطمینان حاصل کنید.

    در مورد قواعد زندگی و چالشهای سالمندان بعد از بازنشستگی اطلاعات کسب نمایید .

    برای حفظ عزت و سلامتی در سنین پیری تلاش کنید:

    یک پزشک آگاه در مراقبت های پزشکی از سالمندان را انتخاب کنید.

    یک سیستم مراقبت بهداشتی انتخاب کنید که قرارهای ملاقات با پزشکان را آسان تر کند.

    اهداف مراقبتی و درمانی خود را به خانواده و پزشک خود اعلام کنید.

    در مورد چالشهای سالمندان  در خصوص بیمه مراقبت طولانی مدت اطلاع کسب نمایید.

    مرکز پرستاری سفیر آرامش با داشتن سال ها تجربه ارزشمند در ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل و مجوز رسمی از وزرات بهداشت آمادگی دارد به صورت شبانه روزی در خدمت همشهریان گرامی باشد.

    0 0 رای ها
    امتیاز خود را ثبت کنید
    guest
    0 دیدگاه
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    درخواست پرستار | مشاوره رایگان