Safir logo
سفیر آرامش » مقالات خدمات پرستاری » پرستار آنکال چیست؟

پرستار آنکال چیست؟

پرستار آنکال چیست؟

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    پرستار آنکال بیمارستان طرحی است جهت بهره مندی بهتر و به موقع مردم از خدمات سلامت، که سبب مدیریت بهتر نیروهای کادر درمان می گردد.

    در این مقاله قصد داریم به بررسی بیشتر پرستار آنکال بیمارستان بپردازیم، و ضمن آشنا شدن با مفهوم پرستار آنکال، به قوانین آنکالی پرستاران نیز اشاره خواهیم کرد، در ادامه نیز به روش انتخاب پرستار آنکال و نحوه محاسبه حق پرستار آنکال خواهیم پرداخت، شما میتوانید از مقاله پرستار در منزل از شرایط و قیمت ها مطلع شوید.

    خدمات پرستاری سفیر آرامش از مراکز ارائه دهنده خدمات پرستاری در منزل است، این مرکز معتبر با کادری حرفه ای و متخصص بهترین خدمات را با قیمتی مناسب ارائه می دهد، خدمات این مجموعه شامل پرستار کودک، سالمند و بیمار می باشد و توانسته است طی سالیان فعالیت خود رضایتمندی بالای مخاطبین خود را کسب نماید.

    آنکالی پرستاران چیست؟

    پرستار آنکال
    پرستار آنکال در پزشکی افرادی هستند که در ساعات کشیک بیمارستان در دسترس بوده و به ارائه خدمات می پردازند.

    در این بخش به دنبال پاسخ این سوال هستیم که معنی پرستار آنکال چیست؟ در واقع آنکالی پرستاران، جهت ارائه خدمات مستمر بیمارستان و بهره مندی از  بهترین سطح کیفی خدمات درمانی در هر ساعت از طول شبانه روز و همچنین در هر منطقه از کشور می باشد.

    پرستار آنکال در پزشکی افرادی هستند که در ساعات کشیک بیمارستان در دسترس بوده و به ارائه خدمات می پردازند، این مفهوم در رابطه با پزشکان آنکال نیز صدق می کند، به طوری که پزشکان آنکال نیز می بایست در صورت نیاز در منطقه حضور داشته باشند.

    از جمله وظایف پزشک و پرستاران آنکال می توان به در دسترس بودن آن ها در شرایط نیاز اشاره کرد، پزشک آنکال می بایست طی 30 دقیقه نزد بیمار برسد و به انجام وظایف خود بپرازد.

    علاوه بر پرستار آنکال در پزشکی، پزشکان آنکال نیز وظایفی را بر عهده دارند، پزشک آنکال در قانون موظف گشته است که در ساعات آنکالی، به شرایط بیماران ارجاع داده شده از بخش اورژانس رسیدگی کند، به طوری که مدت زمان حداکثر 30 دقیقه را برای پزشک آنکال در قانون در نظر گرفته اند که می بایست در این مدت به شرایط بیمار رسیدگی گردد.

    پیشنهاد مقاله: نحوه انتخاب شرکت پرستاری مناسب برای نگهداری بیمار در منزل

    قانون آنکالی پرستاران

    پرستاران آنکال در قانون شامل موارد مختلفی می باشد که توصیه می شود پرستاران از آن آگاهی کافی را داشته باشند.

    از جمله نکات آنکال در قانون می توان به عدم تخصیص شیفت های آنکالی در روزهای متوالی و پشت سرهم اشاره کرد.

    از دیگر موارد ذکر شده در رابطه با پرستار آنکال در قانون، انتخاب پرستاران آنکال هر بخش در همان بخش مربوط به خود است، اما این قانون استثنائاتی نیز دارد و در صورت کمبود نیروی پرستاری در یک بخش، می توان از خدمات پرستار آنکال بیمارستان در سایر بخش های مورد نیاز نیز استفاده نمود.

    از دیگر موارد پرستار آنکال بیمارستان، می توان به عدم خدمت در زمان آنکالی در بیمارستان های دیگر اشاره کرد و نباید در بیمارستان های مختلف شیفت آنکالی داشته باشد.

    تعداد و دفعات آنکالی پرستاران نیز مشخص شده است، این تعداد برابر با 5 شیفت شب و یا 10 شیفت صبح و عصر در طول مدت یک ماه می باشد، البته باید توجه داشته باشید که تعداد شیفت های انکالی، وابسته به موقعیت بیمارستان و تعداد نیروهای پرستاری می باشد.

    انتخاب پرستار آنکال

    همه چیر راجب پرستار آنکال
    انتخاب پرستار آنکال در پزشکی، طبق قوانین خاص خود می باشد.

    انتخاب پرستار آنکال در پزشکی، طبق قوانین خاص خود می باشد، به طوری که بر اساس ارزیابی عملکرد کارکنان، افرادی که حد نصاب امتیاز را دریافت کرده باشند می توانند درخواست آنکالی داشته باشند، علاوه بر این انتخاب بر اساس اولویت و امتیازاتی است که بررسی می گردد.

    از جمله معیار های مهم ارزیابی پرستار آنکار بیمارستان می توان به پاسخگو بودن نیرو به اولین تماس اشاره کرد، حضور پرستاران در زمان فراخوان شده و بر اساس زمان ثبت شده در تایمکس بیمارستان نیز اهمیت دارد، علاوه بر آن می بایست در برنامه های شیفت آنکالی و موظفی، همکاری و مشارکت فعال داشته باشند.

    در ادامه موارد فوق می بایست به مهارت حرفه ای و مقید بودن به خدمات حرفه ای و باکیفیت بر اساس بخشی که پرستار در آن فعال است نیز اشاره کنیم، همچنین نکات دیگری نیز مانند همکاری پرستار در زمان اعزام و انتقال بیماران نیز جزء امتیازات مثبت می باشد، در بررسی و ارزیابی پرستار داوطلب آنکالی در بیمارستان، به میزان رضایتمندی بیماران نیز توجه می شود، به طوری که نباید عدم رضایت موجه از خدمات پرستاری فرد گزارش شده باشد.

    در پایان ارزیابی پرستار متقاضی آنکالی، مجموع امتیازات فوق می بایست بالاتر از 80 درصد باشد تا بتواند در اولویت انتخاب قرار گیرد، رضایت از عملکرد پرستار آنکال توسط رئیس بیمارستان، مدیر خدمات پرستاری (مترون)، سوپروایزر بالینی و سرپرستار امتیاز دهی می شود که هر یک ضریب مشخصی را دارد.

    نحوه محاسبه حق پرستار آنکال

    نحوه محاسبه حق پرستار آنکال طبق قوانین مشخص گردیده است، ساعات پرستار آنکال در پزشکی طبق اضافه کار محاسبه می گردد، نحوه محاسبه حق پرستار آنکال به این صورت است که اگر پرستاران  آنکال بیمارستان، فراخوان شده باشد، ساعات حضورشان مطابق با ساعات موظفی می باشد.

    از طرف دیگر  در صورت عدم فراخوان، حقوق پرستار آنکال به صورت هر سه ساعت پرستاری آنکالی معادل با یک ساعت محاسبه می گردد.

    جمع بندی

    در این مقاله به بررسی پرستار سالمند آنکال در پزشکی پرداختیم، همان طور که اشاره شد با استفاده از این رویکرد می توان بهترین خدمات را در هر ساعت از شبانه روز و حتی در ایام تعطیل به متقاضیان ارائه داد و در واقع هدف اصلی آن نیز ارائه عادلانه و سریع خدمات سلامت به مردم می باشد.

    پزشکان و پرستاران آنکال بیمارستان ها می بایست بر اساس زمان اعلام شده در شیفت خود حاضر باشند و پاسخگوی نیازهای درمانی بیماران باشند.

    Maryam Aghaeizade
    Maryam Aghaeizade
    سلام! من مریم هستم. مطالعات و تحقیقات بنده در زمینه سلامت بالینی و پرستاری در منزل، در راستای بهبود کیفیت مراقبت‌های پزشکی و ارتقای سلامت فردی است. از این رو تجربه و دانش حرفه‌ای خود را که در این 10 سال به دست آورده‌ام، برای ارائه خدمات پرستاری باکیفیت و موثر با شما به اشتراک خواهم گذاشت.
    درخواست مشاوره رایگان و خدمات پرستاری
    سایر مقالات مرتبط
    guest
    0 دیدگاه
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    درخواست مشاوره رایگان خدمات پرستاری