درخواست پرستار | مشاوره رایگان

9 روش برای خلاص شدن از بوی بد دهان

بوی بد دهان

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب
    برای شروع تولید فهرست مطالب ، یک هدر اضافه کنید

    رفع بوی بد دهان  Bad Breath و سلامت دندان ها و لثه ها یکی از مهم ترین چالش هایی است که افراد زیادی با آن گریبانگیر هستند.
    این مقاله در مورد تکنیک های ساده ای برای بدست آوردن دهان خوش بو نوشته شده است ،این مراحل را امتحان کنید تا دهان شما همواره خوشبو و سلامت باشد.

    1. بیشتر مسواک بزنید و نخ دندان بکشید

    پلاک یا همان تجمع چسبنده روی دندان ها ، باکتری هایی را ایجاد می کند که باعث بوی بد دهان می شوند. غذای گیر افتاده در لابلای دندان ها نیز بر این مشکل می افزاید.

    دندان های خود را حداقل دو بار در روز مسواک بزنید ، و حداقل یک بار از نخ دندان استفاده کنید. اگر نگران بوی بد دهان خود هستید ، هر دو اقدام فوق را کمی بیشتر انجام دهید.
    نخ دندان کمک می کند تا باکتری ها ، پلاک ها و مواد غذایی از بین دندان های شما پاک شوند و احتمال پوسیدگی دندان و بیماری لثه را کاهش می دهد. همراه با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم ، حتماً سالانه حداقل دو بار برای جرمگیری دندان ها توسط دندانپزشک برنامه ریزی کنید.
    دندانپزشکان توصیه می کنند که حتماً نخ دندان بکشید ، زیرا فقط حدود 1-2 دقیقه از وقت شما را در طول روز می گیرد .
    هرچند بهتر است در این مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن زیاده روی نکنید. اگر خیلی مسواک بزنید ممکن است دندانهای خود را ساییده و باعث آسیب پذیر شدن در برابر پوسیدگی آنها شوید.

    همچنین بخوانید: فواید غذا خوردن در کنار خانواده

    2. دهان خود را بشویید

    دهان شویه علاوه بر این که نفس شما را تازه می کند ، با از بین بردن باکتری ها محافظت بیشتری ایجاد می کند.
    طعم نعناع تازه می تواند احساس خوبی به دهان شما بدهد. اما مطمئن شوید که دهانشویه ای که انتخاب کرده اید میکروب های ایجاد کننده بوی بد دهان شما را از بین می برد.

    بوی بد دهان و دهانشویه
    فقط به فکر پوشاندن بوی دهان نباشید و بهتر است به دنبال منبع اصلی ایجاد کننده بو باشید.

    لازم است فقط به فکر پوشاندن بوی دهان نباشید و بهتر است به دنبال منبع اصلی ایجاد کننده بو باشید تا با درمان ریشه ای آن جلوی بروز مشکلات جدی تر را بگیرید .

    روزانه با یک دهان شویه خوب دهان را بشویید ، اگر بعد از خوردن غذا ، دهان خود را با آب ساده بشویید ، می توانید به خوش بو شدن نفس خود کمک کنید. با این کار می تواند از شر ذرات غذایی که در دندان شما گیر کرده اند خلاص شود.

    مطالعات نشان می دهد که دهانشویه های موجود در بازار علاوه بر داشتن مقدار نامناسبی الکل ، دارای سطح PH پایین هستند و بسیار اسیدی هستند و دارای سطح اسید تقریباً مشابه سرکه خانگی شما هستند.

    این ماده با تسریع در فرسایش مینای دندان ، اثر مخرب الکل موجود در دهانشویه را تشدید می کند. بنابراین در هنگام خرید دهانشویه حتما با پزشک و متخصص این امر مشورت نمایید تا به دندان های خود آسیب بیشتری وارد ننمایید .

    3. زبان خود پاک کنید

    معمولا پوششی روی زبان شما تشکیل می شود که می تواند میزبان باکتری های تولید کننده بوی بد باشد. برای خلاص شدن از شر آنها ، به آرامی با مسواک زبان خود را مسواک بزنید.

    اگر برس مسواک شما خیلی بزرگ است و نمی توانید به راحتی به پشت زبان خود برسید ، یک زبان پاک کن را امتحان کنید.

    برای استفاد از دهان زبان پاک کن این پنج مرحله ساده را امتحان کنید:

    با مشورت از دندانپزشک یک زبان پاک کن مناسب تهیه کنید
    آن را در انتهای زبان قرار دهید.
    زبان پاک کن را به آرامی روی زبان حرکت دهید .
    این فرآیند را روزانه دو بار تکرار کنید.
    زبان پاک کن خود را پس از هر بار مصرف بشویید.

    4- اجتناب از خوردن غذای بد بو

    پیاز و سیر بزرگ ترین عوامل بوی بد دهان هستند. اما مسواک زدن بعد از خوردن آنها کمکی نمی کند.
    ریچارد پرایس ، دندانپزشک ، سخنگوی انجمن دندانپزشکان آمریکا ، می گوید: موادی که باعث ایجاد بوی بد سیر و پیاز می شود به جریان خون شما راه می یابند و به ریه ها می روند ، و از این طریق به مجاری تنفسی رسیده و سبب بدبو شدن نفس شما می شود .

    بهترین راه برای جلوگیری از مشکل بوی بده سیر و پیاز چیست ؟ بهترین کار این است که آنها را نخورید ، یا حداقل قبل از رفتن به محل کار یا دیدن دوستان از خوردن آنها اجتناب کنید.

    5- ترک سیگار

    سیگار کشیدن علاوه بر ایجاد سرطان ، می تواند به لثه های شما آسیب برساند ، دندان های شما را لکه دار کند و سبب بدبو شدن دهان شما شود .
    افراد سیگاری سه تا شش برابر بیشتر در معرض بیماری لثه یا بیماری پریودنتال هستند که می تواند به ریشه حمله کرده و باعث ریزش دندان شود.

    بوی بد دهان و سیگار
    حتی محصولات دخانیات بدون دود نیز می توانند بافت لثه را تحریک کنند.

    چسب های بدون نسخه نیکوتین می تواند به کاهش میل شما کمک کند. اگر به كمك بیشتری برای ترک سیگار نياز داشتيد ، با پزشك خود مشورت نمایید تا در مورد برنامه هاي ترک سيگار و يا داروهاي تجويزي كه مي تواند به شما در ترك دخانيات كمك كند صحبت كنيد.

    6. به جای آب نبات نعناع، آدامس بجوید.

    باکتری های موجود در دهان شما قند را دوست دارند و از آن برای تولید اسید استفاده می کنند. استفاده از آّب نبات جهت خوش بو شدن دهان، باعث سایش دندان ها و ایجاد بوی بد دهان می شود. در عوض آدامس بدون قند بجوید.

    محققان می گویند : “لثه ترشح بزاق را تحریک می کند که نوعی مکانیسم دفاعی طبیعی دهان در برابر اسیدهای تولید شده توسط پلاک است که باعث پوسیدگی دندان و بوی بد دهان می شود.”

    7. اهمیت به سلامت لثه ها

    بیماری لثه باعث بوی بد دهان می شود. باکتری ها در قسمت های پایه دندان جمع می شوند و بو بد ایجاد می کنند.
    اگر به بیماری لثه مبتلا هستید ، ممکن است دندانپزشک به شما پیشنهاد کند که به یک متخصص پریودنتیست مراجعه کنید تا به صورت تخصصی به درمان این مشکل بپردازد .

    8. دهان خود را مرطوب کنید.

    اگر بزاق کافی نداشته باشید ممکن است دچار پوسیدگی دندان و بوی بد دهان شوید. اگر دهان شما خشک است ، در طول روز مقدار زیادی آب بنوشید.
    آدامس بدون قند بجوید یا آب نبات سفت و بدون قند را بمکید. شب نیز یک مرطوب کننده هوا امتحان کنید تا هوای خانه شما مرطوب شود.

    9. به پزشک مراجعه کنید.

    اگر بوی بد دهان علی رغم تمام تلاش شما ادامه داشت ، با پزشک خود مشورت نمایید . پزشک بررسی می كنند كه آیا مشكلات شما به بیماری خاصی بستگی دارد یا خیر.

    سفیر آرامش با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت و سال ها تجربه در امر ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل آمادگی دارد با کادری مجرب و متخصص به صورت شبانه روزی در خدمت همشهریان گرامی باشد.

    کادر مجرب این مرکز در قالب پرستار سالمند ، پرستار بیمار و پرستار کودک همواره با در نظر گرفتن آخرین استانداردهای خدمات مراقبتی و پرستاری به ارائه خدمت پرداخته و آسایش و امنیت عزیزان شما را اولویت اصلی خویش قرار داده است.

    برای دریافت اطلاعات بیشتر تنها کافی است که با کارشناسان این مرکز تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید

    0 0 رای ها
    امتیاز خود را ثبت کنید
    guest
    0 دیدگاه
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها

    درخواست پرستار | مشاوره رایگان