مقدمه:دراین مقاله میخواهیم به مهارت های ارتباطی پرستار سالمند بپردازیم. با توجه به افزایش مشاغل کاری امروز اکثر خانواده ها بیرون از منزل و حتی در دو شیفت کاری مشغول به کار هستند، به همین دلیل وقت کافی برای نگهداری از سالمند خود نخواهند داشت. امروزه مراکز پرستاری زیادی راه اندازی شده است که برای کمک به خانواده ها اقدام به اعزام پرستار سالمند به منزل شخصی افراد می کنند،
یکی از معتبرترین مراکز پرستاری که دارای سابقه چندین ساله است، مرکز پرستاری سفیر آرامش می باشد. این مرکز با به کارگیری نیروی کار مجرب و کار بلد آماده خدمت رسانی به تمامی افراد می باشد، مهارت های ارتباطی پرستار سالمند در این مجموعه به نحوی است که سالمند احساس خوبی پیدا می کند، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با مهارت های ارتباطی پرستار سالمند به دست بیاورید.

مهارت های ارتباطی پرستار سالمند
همانطور که مستحضر هستید پرستار سالمند نسبت به سایر اعضای خانواده ساعات بیشتری را همراه سالمند خواهد بود، به همین دلیل باید ارتباط قوی با سالمند برقرار کند. در ادامه مطالب مهارت های ارتباطی پرستار سالمند بیان شده است:
زمانی که از شما درخواست کرد، با او مشورت کنید
سالمندان تمام وقت خود را در حال پرورش فرزند خود بوده اند، بنابراین علاقه ای به شنیدن مشورت و توصیه های اشخاص دیگر ندارند. بنابراین یکی از چالش های بزرگ پرستار سالمند مشورت و توصیه به سالمند می باشد. آنان باید از مشاوره دادن به سالمند خودداری کنند و تنها زمانی که سالمند درخواست داشت با او مشورت کنند.
گوش دادن به حرف های سالمند
پرستار باید به درستی به حرف های سالمند گوش دهد، باید سخن های سالمندان را قطع نکند، زیرا سالمندان برای تعامل و تفکر در میان صحبت های خود مکث کوتاهی می کنند و به دنبال یک جمله مناسب برای پاسخ خواهند بود. پرستار باید تمام حواس خود را به سالمند بدهد و به حرف های او گوش دهد.
پذیرش تفاوت عقاید
باید به عقاید سالمند احترام گذاشت و برای آنها ارزش قائل شد، اگر سالمندان با عقاید پرستار مخالف باشند، باید نسبت به آن بی تفاوت نبود و به صحبت های آن گوش کرد.
واضح صحبت کردن
سالمندانی که دچار کم شنوایی می شوند، دوست ندارند این موضوع را بپذیرند، بنابراین شخصی که وظیفه نگهداری از سالمند را به عهده گرفته است. باید آرامش خود را حفظ کرده و به صورت ملایم و شفاف با شخص سالمند سخن بگوید، اگر لازم شد باید مقداری بلند تر حرف زد اما نباید هرگز فریاد بزنید.
انتخاب محیط های مناسب
نباید در زمان هایی که سالمند مشغول به انجام فعالیت های سرگرم کننده می باشد، مکالمه های طولانی یا مهم با سالمند برقرار کرد.
حفظ احترام سالمند
باید طوری با سالمندان رفتار شود که احساس توهین نکند حتی اگر سالمند دچار زوال عقل یا کم شنوایی شده است، نباید مانند یک کودک با آن رفتار شود. باید همیشه سعی داشت یک گفتگوی محترمانه با سالمند برقرار کرد. سالمندان در صورت مشاهده بی احترامی پریشان و ناراحت خواهند شد.

بهترین پرستار سالمند
همانطور که در مطالب بالا با مهارت های ارتباطی پرستار سالمند آشنا شدید، وقت آن است که اطلاعات لازم در مورد چگونگی استخدام بهترین پرستار سالمند را به دست بیاورید، امروزه با توجه به افزایش نیاز خانواده ها به پرستار، مراکز پرستاری زیادی تاسیس شده اند که انواع خدمات پرستاری را به مردم ارائه می دهند. بنابراین باید سعی شود معتبرترین مرکز را برای استخدام پرستار سالمند در منزل انتخاب کرد، زیرا این افراد به منزل شخصی اعزام شده و ساعت طولانی را در کنار سالمند سپری خواهند کرد،
بنابراین باید بهترین پرستار سالمند را انتخاب کرد تا بتواند به خوبی با سالمند ارتباط برقرار کند و سلامتی سالمند نیز به خطر نیفتد. موسسه پرستاری سفیر آرامش تحت نظارت وزارت بهداشت شروع به فعالیت کرده است و موفق به کسب مجوز های رسمی شده است، به همین دلیل خانواده ها با خیال راحت می توانند به این مرکز معتبر مراجعه کنند و بهترین پرستار سالمند را برای نگهداری از عزیزان خود استخدام کنند.
خلاصه
در مطالب بالا خواندید که مهم ترین مسئله برای استخدام پرستار در منزل مهارت های ارتباطی پرستار با سالمند می باشد، خانواده ها باید توجه داشته باشند در زمان استخدام پرستار به مراکز معتبر مراجعه کنند تا پرستاری که توانایی برقراری ارتباط با سالمند را دارد استخدام کنند.
راهنمای خرید سمعک برای مراقبت از سالمندان | سفیر آرامش ۶:۱۴:۲۰ ق٫ظ ۲۷ شهریور, ۱۴۰۱
[…] مناسب مشکل کم شنوایی سالمندان را برطرف کنند،با توجه به مهارت ارتباطی پرستار سالمند، می تواند با شناسایی علائم کم شنوایی در فرد به پزشک […]